Aprašymas
Method Feeder Wafters – Marcipanas 8mm
Saldaus marcipano aromato 8 mm wafteriai – puikus pasirinkimas išrankioms žuvims. Subalansuotas plūdrumas leidžia masalui lengvai pakilti virš pašaro. Tinka karpiams, karšiams, lynams – ypač efektyvūs su Method šėryklėlėmis.
Rekomenduojame naudoti kartu su :
Pelečių mišiniu – https://fishfood.lt/produktas/peleciu-misinys-all-season-method-feeder-pellets-2mm/
Liquid – https://fishfood.lt/produktas/krill-liquid-500ml/
Booster – https://fishfood.lt/produktas/liquid-booster-fishpineapple-250ml/
Paruoštomis Čili kanapių sėklomis–https://fishfood.lt/produktas/
Video iš mūsų žvejybų rasite čia: https://www.youtube.com/
Patiko – nedvejok, spausk Like, komentuok, prenumeruok!
Vertiname ir gerbiame savo klientus bei jų lūkesčius, todėl nuolat bendraujame ir bendradarbiaujame, siekdami suprasti ir atsižvelgti į kliento poreikius. Naujos idėjos, nuomonės ir požiūriai skatina mus kurti ir tobulėti, siekiant geriausio kokybės ir kainos santykio, išlaikant aukščiausius pašarų standartus.
Patys būdami karpininkų bendruomenės nariai, jaučiamės atsakingi už sveiką žuvies mitybą ir aplinkai draugišką žūklę. Visada esame iki galo sąžiningi. Esame pasiruošę suteikti reikiamų žinių, būti naudingi ir patikimi, vieningai stengiamės dėl geriausio rezultato. Norime būti kompanija, kuria pasitiki ir vertina.
Turi klausimų, patarimų ar nori pasidalinti laimikių nuotraukomis? Nedvejok parašyk mums per Facebook: https://www.facebook.com/
Apibendrinimui
Šiuo metu savo plaukiančių masalų linijoje pristatome daugiau nei dvidešimt plaukiančių boilių rūšių. Panaudodami visą savo sukauptą patirtį ir žinias, šiems masalams parinkome geriausius kvapų ir spalvų derinius, kurie, mūsų giliu įsitikinimu, labiausiai dera ir geba atkreipti praplaukiančio karpio dėmesį. Plaukiančių boilių gamybai panaudojome didelį kiekį skystųjų priedų ir tirpiųjų ekstraktų, todėl masalas vandenyje skleidžia maisto signalą ir ilgai išlieka patrauklus karpiui. Šių masalų naudojimas žvejui atveria neribotas galimybes prisitaikyti prie konkrečių žvejybos sąlygų ir pasirinkti tinkamiausią masalo pateikimo būdą.