Aprašymas
TIGRINIAI RIEŠUTAI
Tigriniai riešutai yra vienas iš populiariausių masalų karpių žvejyboje.
Tinkamai paruošti tigriniai riešutai yra nepaprastai patrauklus, traškus ir natūralus jaukas viliojantis stambias žuvis.
Tigrinius riešutus galima naudoti kaip vieną iš pašarinės bazės komponentų kartu su kanapių sėklomis, šutintais kukurūzais, pašariniais boiliais ir peletėmis arba kaip atskirą jauką.
Svarbu tai, kad tigrinius riešutus sunkiai įveikia kitos žuvys, todėl naudodami juos tikslingai jaukinsite karpius.
Tigrinius riešutus galima naudoti kaip masalą veriant juos ant plauko, o naudodami įvairių skonių dipus suteiksite masalui papildomo patrauklumo.
Tinkamai naudojami tigriniai riešutai padės pasiekti geresnių rezultatų jūsų žūklėse.
Tigrinių riešutų paruošimas: 24 val. mirkyti vandenyje, riešutams išbrinkus – 45 min. virti ant mažos ugnies.